Elke werknemer een eigen plan voor pensioen

Geef je werknemers het heft in eigen hand en krijg betrokkenheid en bedrijfsgroei terug.

Beleggen kent risico's, bouw bewust op.

Tijd besparen en toch controle over later

Lees het in de reviews van onze klanten.

Vive belegt beter dan ik

"Er zijn drie dingen heel goed aan Vive. 1 = dat ik geen tijd kwijt ben aan het onderzoeken welke fondsen ik moet kopen. 2 = dat ze aangeven of ik 'on track' ben en als ik dat niet ben, welke acties ik moet uitvoeren. 3 = ze herbalanceren en bouwen automatisch risico af, (...) daarnaast vind ik het  heel relaxt dat mijn geld bij een bank staat en dat de beheerkosten niet te hoog zijn."

Floris de S.

Apple AppStore

Van harte aanbevolen

"Mooie app met een 1 stop shop oplossing voor lange termijn beleggen volgens de principes en algoritmes die volkdoen aan solvency principes die verzekersaars en pensioenfondsen gebruiken."

Pieter MW

Apple AppStore

Top als je geld wilt investeren in plaats van tijd

"Heel overzichtelijke app waarmee je verschillende beleggingsdoelstellingen kan formuleren en het echte beleggen je uit handen wordt genomen. Zo investeer je wel geld maar investeer je weinig tijd. Bovendien aardig rendement in uitdagende marktomstandigheden via gespreide beleggingen! Aanrader dus."

RSG4

Apple AppStore

Mooie app met fantastische functies

"Eindelijk een all-in-one app waarmee ik eenvoudig verschillende financiële plannen kan maken. Het fijne aan Vive is dat ik helemaal niets zelf hoef te doen -zij beleggen voor mij. Aanrader voor iedereen die een makkelijke manier zoekt om geld aan het werk te zetten."

JanJaapp

Apple AppStore

Ik weet nog niet alles

"So far so good.. De app werkt best goed en de chat geeft erg snel reactie. Dat is fijn. Ik zie actief beleggingsbeleid van de mensen endatgaat tot nu toe goed. Ik weet dus nog niet alles, maar tot nu toe ok.

Okkomar

Apple AppStore

Een app die voor mij belegt

"Handig! Nu hoef ik niet meer alle koersen in de gaten te houden."

RH Leiden

Apple AppStore

Makkelijke app die voor jou belegt

"Super makkelijke app die voor jou belegt. Ik ben zelf een slechte belegger, heb nooit tijd of de energie om mij hiermee bezig te houden. Vive doet het werk voor je en houdt jeop de goede weg. Ideale app voor beleggen als jezelf een druk schema hebt."

Telmelissa R.

Apple AppStore

Trek je eigen plan voor pensioen

Krijg grip op de toekomst die voor je ligt

Beleg precies passend bij jou

Als je persoonlijke vermogensbeheerder brengt Vive de benodigde buffer en maximaal te lopen risico voor je in kaart.

Onbeperkt plannen maken voor later

De enige app die je nodig hebt om al je vermogen voor later te beheren en behouden. Plan en beheer moeiteloos je financiële toekomst en stuur bij, waar je ook bent.

Start bij doel

Begin je bij het einde. Bepaal je doel en ontvang moeiteloos de beste route er naartoe.

Optimale strategie

Voor elk plan de beste strategie om er te komen. Alsof je autonavigatie gebruikt om te beleggen.

Wereldwijd gespreid beleggen in fondsen

Elk plan kent een eigen portefeuille, samengesteld uit indexfondsen van de grootste fondsbeheerders ter wereld. Zo beleg je gespreid in duizenden organisaties wereldwijd.