Vive Groep Amsterdam

Vive Amsterdam
Keizersgracht 268, 1016 EV te Amsterdam
Postadres
Postbus 3850, 1001 AR te Amsterdam

Vive brengt de nieuwe standaard

Bij Vive zetten we ons in voor de vernieuwing van vermogensbeheer met de nieuwste technologie en de beproefde Asset Liability Management (ALM) methode. Onze gebruikersvriendelijke app geeft individuen en werkgevers de controle over hun financiële toekomst, met als doel financiële veerkracht en succes.

Team Amsterdam

Geef ook mensen de toekomst in eigen hand

Bekijk de openstaande posities in ons team.

Bekijk vacatures
Alexander Brouwer
Founder, CEO
Ramses van de Nes
Chief Operational Officer
Rogier Roukens
Chief Technology Officer
Gaston Siegelaar
Head of Investments
Tom Kerckhaert
Product Marketing
Martin Boerma
Design
Alexey Nikitenko
Back-end Development
Roman Golubenko
Front-end Development
Maryna Dubrova
Quality Assurance
Tobias van Casteren
Investment Analyst
-
Compliance Officer
Chang Sie Blanker
Development Intern

Veelgestelde vragen over Vive

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten, technologie en aanpak van vermogensbeheer van Vive.

Wat maakt Vive uniek?

Vive is uniek omdat wij, in tegenstelling tot veel indexfondsbeleggers, een persoonlijke beleggingsstrategie op maat maken. Daarnaast voeren wij deze strategie voor je uit en houden al je beleggingen bij.

Wie zijn de samenwerkingspartners van Vive?

Als je belegt bij Vive, krijg je een beleggingsrekening bij Saxo Bank (voorheen Binck Bank). Vanaf deze rekening investeren en beheren wij jouw beleggingen en inleg.Daarnaast staan we onder toezicht bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zijn we een erkende financiële instelling.

Wat is de missie van Vive?

De missie van Vive  is om iedereen de mogelijkheid te geven om geld voor zich te laten werken. Op zo een eenvoudig mogelijke manier die perfect bij je past.Dat doen we door een beleggingsstrategie op maat te maken, deze voor je uit te voeren en al je beleggingen 24/7 bij te houden.

Zijn mijn beleggingen bij Vive duurzaam?

We beleggen je vermogen op een manier die rekening houdt met de impact op de samenleving. Zo werken we samen aan een duurzamere toekomst. Om de fondsen te selecteren, gebruiken we externe ratings om te beoordelen in hoeverre ze invloed hebben op het milieu, de samenleving en het bestuur (ESG).

Waarom is Vive betrouwbaar?

Vive heeft een EU27 investeringslicentie van de Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast staan je geld en beleggingen op een aparte bewaarrekening bij onze partner BinckBank.

Demo · Pensioen opties in Nederland

In een online afspraak met iemand van ons team, krijg je een compleet beeld van het pensioenlandschap in Nederland en de mogelijkheden voor je medewerkers. Met én zonder Vive.

30 min.
Online
Ramses van de Nes